Activiteiten

Overzicht van onze activiteiten

image

Creadomus

Creadomus verhuurt sociaal vastgoed aan overheden, SVK’s en OCMW’s. We bouwen steeds volgens de laatste normen en in overleg met lokale besturen en sociale partners. Nieuwe functionaliteiten en duurzaamheid, zowel op het vlak van architectuur als de gebruikte materialen, staan voorop.
Lees meer
image

Duitse Vastgoedcentrale

In Duitsland verwerft Creadomus portefeuilles van verhuurd vastgoed, die daarna opengesteld worden voor individuele investeerders. We kiezen voor appartementen in regio’s met een sterke economische activiteit en werken samen met een lokale partner die instaat voor het beheer van het patrimonium.
Lees meer
image

Creahotels

Creadomus is sterk actief in de toeristische sector in België. We investeren in de bouw van nieuwe hotels, die we ook zelf uitbaten in samenwerking met franchisepartners als Group Accor, de grootste hotelketen van Europa. Die heeft merken als ibis, ibis Styles, Mercure en Novotel.
Lees meer
image

Creasenior

In een partnership met Villages d’Or ontwikkelen we in heel Frankrijk kwalitatieve seniorieën. Die zijn onder meer te vinden in Parijs, aan het Meer van Genève, aan de Zuid-Franse kust, in Noord-Frankrijk …
Lees meer
image

CreaResidences

Het DNA van Creadomus ligt aan de Belgische kust, waar we steeds op zoek gaan naar betaalbare tweede verblijven en permanente woningen in opkomende regio’s.
Lees meer
image

Creaparking

Op toplocaties ontwikkelen en exploiteren we publieke parkings.
Lees meer
Design by: Laan Webdesign