Jobs

Werken bij een projectontwikkelaar

Aankoop

Jaren voor de eventuele bouw start, voeren we marktstudies uit en prospecteren we de beste gronden in een bepaalde regio. We kiezen onze locaties op basis van de visie die er de komende jaren zal heersen en kijken daarbij vijf tot vijftien jaar vooruit. Zo selecteren we altijd met het oog op de beste meerwaarde voor onze klanten.

Verkoop

Nog voor de bouwwerkzaamheden starten, commercialiseren en verkopen we de wooneenheden. We gaan prat op scherpe instapprijzen en financieren zo mee het project. Regelmatig organiseren we bezichtigingsdagen.

Vergunningen

Voor elke interessante locatie ontwerpt onze afdeling planologie een zo geschikt mogelijk project. Respect voor de omgeving en overleg met de lokale besturen dragen we daarbij hoog in het vaandel.

Bouw

Onze eigen mensen staan in voor de opvolging van onze werven. Daardoor kunnen we onze projecten sneller en goedkoper realiseren én ze goedkoper aanbieden.

Exploitatie

Voor de uitbating werken we samen met gerenommeerde partners als Holiday Suites en Accor. Dat garandeert ons professionaliteit, terwijl onze klanten genieten van huurrendementen.

Testimonials van werknemers

“Dat ik de kans krijg om als het ware mijn eigen baas te zijn, is de reden dat ik zo graag bij Creadomus werk. Ik begon mijn professionele carrière als management trainee bij Coca-Cola, maar daar was alles erg afgelijnd. Hier kan je - uiteraard op een positieve manier - buiten de lijntjes kleuren en echt ondernemen, precies zoals ik het wilde. Ik beheer mijn eigen agenda en krijg tegelijk alle tools aangereikt om mijn verkoopsdoelen te bereiken. Zo stippel ik mijn eigen carrièrepad uit.” “Als salesmanager ondersteun ik dagelijks een team van verkopers om het beste uit zichzelf te halen. Mijn medewerkers moeten alle kansen en middelen krijgen om hun eigen business uit te bouwen. Veel meer dan een manager probeer ik een coach te zijn en te luisteren: we staan niet boven of onder, maar naast elkaar. De filosofie is deze: wat goed is voor onze medewerkers, is goed voor het hele bedrijf. Wie hard en veel wil werken en geen 9-tot-5-mentaliteit heeft, kan bij ons veel sneller doorgroeien dan bij eender welk ander bedrijf.”

Stéphane

Management trainee
“Dit is mijn eerste job, en ik werk hier nu bijna een jaar. Ik ben begonnen als adviseur en in korte tijd doorgegroeid naar het senior-niveau. Dat betekent dat ik samen met de juniors klanten bezoek en hen ondersteun en begeleid. Ik kom ook in contact met al onze verschillende producten, wat mijn job erg boeiend houdt.” “Bij Creadomus werken heel veel jonge mensen, die hun doorgroeimogelijkheden volledig zelf in handen hebben. Een geboren verkoper bestaat niet, maar dankzij de vele en intensieve opleidingen worden we wel altijd beter. Zelf leerde ik onder meer de juiste vragen stellen, empathie tonen en oplossingsgericht denken in functie van de klant. Wie zich elke dag opnieuw inzet en hard werkt, kan dankzij de steun en coaching van ervaren medewerkers heel ver komen.” “Of ik anderen zou aanraden om hier van start te gaan? Zonder twijfel. Je krijgt heel veel zelfstandigheid en kan zo al je ambities waarmaken. Die vrijheid is geweldig.”

Matthias

Senior verkoper
“Bij Creadomus werken, betekent in de eerste plaats ondernemen. Dat is de reden dat ik hier al 3,5 jaar werk en blijf werken. Bij ondernemen komt heel wat kijken, en het is niet evident om dat alles onder de knie te krijgen. Maar Creadomus heeft me intensief gesteund en me de kans gegeven om mezelf te ontplooien.” “Intussen ben ik gegroeid van verkoper tot salesmanager. Als startende verkoper heb ik vooral heel veel gewerkt, bijna zeven dagen op zeven alsof het mijn eigen business was. Mijn resultaten waren dan ook erg goed, en zo kreeg ik op een bepaald moment de kans om mee te groeien met het bedrijf. Heel wat nieuwe starters deden hun intrede en ik mocht hen begeleiden en ondersteunen. Ik bouwde een eigen verkoopsteam uit dat vandaag twaalf medewerkers telt.” “Het klinkt misschien ongelooflijk, maar mijn job heeft me als persoon erg veranderd. Ik heb heel wat te danken aan de vele opleidingen en de ondersteuning van collega’s. Terwijl ik vroeger eerder een dromer was, ben ik vandaag vooral een resultaatgerichte werker. Dat betekent echter allesbehalve dat ik mijn dromen heb opgegeven – integendeel! Hier leerde ik ook nog beter omgaan met mensen en oprechte interesse tonen, zowel naar collega’s als naar klanten.”

Maxim

Sales Manager

Design by: Laan Webdesign