Management Traineeships

Management Traineeship: Projectontwikkeling

Jobomschrijving

Creadomus biedt 2 jonge dynamische profielen de mogelijkheid om te starten en gedurende twee jaar diverse divisies van het bedrijf te doorlopen. Zo kom je in aanraking met:

 • Sales: je geniet een grondige verkoopsopleiding, bezoekt klanten en sluit contracten af.
 • Marketing: je voert het marketingbeleid voor de projecten die aan jou toegewezen zijn, verzekert de leadinstroom en respecteert het budget.
 • Grondaankoop: je zoekt naar geschikte gronden, onderhandelt met de eigenaar en controleert de economische haalbaarheid.
 • Ontwikkelingsfase: je stuurt de architecten aan, onderhoudt de relatie met gemeentelijke en andere overheden en onderhandelt met de aannemers.

Profiel
Je genoot een hogere opleiding (universitair: TEW, handelsingenieur, rechten) of hebt relevante ervaring in het vastgoed. Je bent leergierig en combineert commerciële talenten met financiële vaardigheden. Je kan zelfstandig werken en bent ondernemingsgericht.
Interesse?
Stuur jouw CV en motivatiebrief naar kim.cheyns@creadomus.be

Management Traineeship: Sales management

Bedrijf
Creadomus maakt deel uit van één van de belangrijkste bouwpromotoren van België en is actief in residentieel vastgoed en beleggingsvastgoed. Creadomus is gespecialiseerd in beleggingsvastgoed zoals hotels, parkings, verhuurappartementen, en tal van andere projecten. Dit zowel in Vlaanderen, Wallonië als in Duitsland. Het is een groeiend bedrijf dat deel uit maakt van een gevestigde holding met een sterke ruggengraat. Creadomus maakt deel uit van een projectontwikkelaar met meer dan 40 jaar ervaring.
Functie

Wij bieden een boeiend opleidingstraject waarbij je wordt klaargestoomd tot sales manager.

Je start met een grondige salesopleiding. Wij begeleiden je en leren je alle kneepjes van de verkoop. Onder begeleiding van een topverkoper bezoek je klanten en sluit je contracten af. Wij bieden jou een intense opleiding. Deze begint met een 3-daagse residentiële training op hotel. Hierna volgen dagelijkse coaching, wekelijkse opleidingen en elk kwartaal een 2-daagse externe salescursus om jou zo alle kansen te bieden om door te groeien tot een echte topverkoper. Je begint als trainee en groeit door tot senior sales. Bij elke stap horen aangepaste incentives.

Vervolgens word je fieldcoach en begeleid/coach je zelf een team startende verkopers. Je gaat met hen mee op klantenbezoeken, motiveert hen en staat hen bij. Zelf krijg je opleiding in het coachen van mensen en sales management en volg je ook de recrutering van nieuwe verkopers mee  op.

Ten slotte word je sales manager en leid je een team verkopers tot topresultaten. Je recruteert verkopers en bouwt je eigen team uit. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het verkoopsteam. Je motiveert hen, zorgt voor rapportering, organiseert meetings, … Je leidt jouw team alsof het jouw eigen onderneming is. Je werkt nauw samen met de marketing afdeling en zorgt voor de budgettering.

Profiel

 • Je bent jong en dynamisch
 • Je bent ambitieus en gemotiveerd
 • Je bent gepassioneerd door sales
 • Je genoot een hogere opleiding, liefst in een economische richting of in een vastgoedgerelateerde richting
 • Je hebt een commerciële flair en bent bijzonder ambitieus
 • Hard werken schrikt jou niet af, je houdt er geen 9-to-5 mentaliteit op na
 • Je bent in de eerste plaats een echte ondernemer

Aanbod
Wat kunnen wij jou bieden? Dit is een unieke kans om je helemaal te verdiepen in de wereld van de verkoop in een sterk groeiend bedrijf! Je wordt een echte topverkoper en geniet van de beste salescursussen. Ongelimiteerde doorgroeimogelijkheden en zeer goede verdienste in functie van prestaties.

Interesse? Stuur jouw cv naar kim.cheyns@creadomus.be.

Design by: Laan Webdesign