Sales

Junior Real Estate Planners

Creadomus zoekt 3 dynamische real estate planners voor de begeleiding van zijn (potentiële) klanten in de uitbouw van hun vermogen.

Profiel en functieomschrijving

Je bent flexibel, dynamisch en proactief, hebt geen 9-tot-5-mentaliteit en bent fiscaal-financieel onderlegd. Je geniet een intense opleiding waarna je samen met de senior planner potentiële klanten begeleidt in de optimalisering van hun aankoop. Je coördineert de communicatie tussen de aangestelde fiscalisten en de potentiële en bestaande klanten.

Aanbod
Een uitermate grondige opleiding, prima verdiensten, grote zelfstandigheid met motiverende begeleiding. Talloze doorgroeimogelijkheden en deelname aan incentive-programma’s
Interesse?
Stuur jouw CV en motivatiebrief naar kim.cheyns@creadomus.be

Salesmanager

Creadomus is op zoek naar een salesmanager die ervaring heeft met het coachen van commercieel talent.

Profiel en functieomschrijving
Je bent flexibel, dynamisch en proactief, hebt geen 9-tot-5-mentaliteit en bent steeds beschikbaar voor de mensen die je aanstuurt. Je genoot een relevante commerciële opleiding en hebt affiniteit met marketing en communicatiestrategieën. Je bouwt jouw eigen team uit, doet aan fieldcoaching, geeft interne opleidingen aan jouw mensen, behoudt een overzicht op de vooropgestelde ratio’s en rapporteert wekelijks aan de directie.
Aanbod
Een uitermate grondige opleiding, waarvan zes maanden in zuivere sales, prima verdiensten volgens de prestaties van jouw team, grote zelfstandigheid met motiverende begeleiding, deelname aan incentive-programma’s. Talloze doorgroeimogelijkheden en opties tot partnership.
Interesse?
Stuur jouw CV en motivatiebrief naar kim.cheyns@creadomus.be

Medewerker call center (part-time)

Bedrijf
Creadomus maakt deel uit van één van de belangrijkste bouwpromotoren van België actief in residentieel vastgoed en beleggingsvastgoed. Het is een groeiend bedrijf dat deel uit maakt van een gevestigde holding met een sterke ruggengraat en meer dan 40 jaar ervaring.

Voor ons call center op ons kantoor in Gent zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers. Na een grondige opleiding verzorg je de telefonische prospectie en ondersteun je marketing acties.

Jobomschrijving

 • Je werkt nauw samen met onze verkopers en rapporteert aan jouw manager
 • Je staat in voor agendabeheer, klantenopvolging en opvolging van marketingacties
 • Je verwerkt alles in ons CRM systeem en bent het telefonisch aanspreekpunt van onze firma

Profiel

 • Een specifiek diploma is geen vereiste, enthousiasme, doorzettingsvermogen en commerciële vaardigheden zijn echter een must
 • Je bent erg communicatief vaardig, en weet de interesse te wekken bij klanten
 • Je hebt een positieve ingesteldheid
 • Je behaalt je sales targets en KPI’s en begrijpt dat jouw verloning hiervan afhangt
 • Je hebt een aangename en vloeiende telefoonstem en beheerst het Nederlands perfect (Frans is een plus)

Wat kunnen wij jou bieden?
Dit is een unieke kans om flexibel en part-time te werken in een sterk groeiend bedrijf! Doorgroeimogelijkheden en boeiende opleidingen maken deel uit van deze functie. De job biedt part-timers topverdiensten bij topprestaties!

Heb jij commerciële flair met een hart voor klanten? Dan kom je zeker in aanmerking voor deze functie. Stuur je CV door naar kim.cheyns@creadomus.be

Verkoper

Bedrijf
Creadomus maakt deel uit van één van de belangrijkste bouwpromotoren van België en is actief in residentieel vastgoed en beleggingsvastgoed. Creadomus is gespecialiseerd in beleggingsvastgoed zoals hotels, parkings, verhuurappartementen, en tal van andere projecten. Dit zowel in Vlaanderen, Wallonië als in Duitsland. Het is een groeiend bedrijf dat deel uit maakt van een gevestigde holding met een sterke ruggengraat. Creadomus maakt deel uit van een projectontwikkelaar met meer dan 40 jaar ervaring.
Jobomschrijving

 • Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van beleggingsvastgoed, van de eerste afspraak tot het sluiten van de verkoop.
 • Je belt mogelijke klanten op om afspraken in te plannen.
 • Je neemt zowel contact op met warme sales leads – mensen die interesse toonden in de marketingcampagne – als met koude leads – mensen die ooit interesse toonden in investeren in vastgoed.
 • Je brengt klanten een bezoek, detecteert hun behoeften, en maakt hen enthousiast om een project zelf te gaan bezoeken.

Profiel

 • Je bent ondernemend, wint snel het vertrouwen van klanten en hebt een verzorgd voorkomen.
 • Je bent een doorzetter en gaat recht op je doel af.
 • Je bent bereid om ’s avonds en in het weekend te werken.
 • Je bent flexibel en leergierig.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een uitdagende job in een stimulerende omgeving met een sympathieke no- nonsens cultuur. Je wordt goed begeleid en kan verschillende opleidingen volgen van hoog niveau. Bovendien kan je rekenen op een aantrekkelijk remuneratie, afgestemd op jouw prestaties, en op ruime doorgroeimogelijkheden.  Stuur jouw CV en motivatiebrief naar kim.cheyns@creadomus.be.

­

Design by: Laan Webdesign