Uitbating

Kok in ibis Styles Kortrijk

We bereiden de komst voor van een nieuw, beloftevol food-concept in ons hotel, onder begeleiding van een 2-sterren Michelin-chef! We brengen er toegankelijke keuken met pure smaken in een vernieuwende eetformule! Gasten rekenen erop dat jij het verhaal van onze 2-sterrenchef op een consequente manier op het dagelijkse bord tovert!

Wij zorgen voor steun, opleiding, feedback, jouw loon, en voor een tof kader vol met gasten! We verwelkomen gasten enkel op weekdagen, zowel ’s middags en ’s avonds.

Ben je dynamisch? Geloof je dat er naast klassieke restaurants, ook plaats is voor vernieuwende foodconcepten? Wil je bijleren? Kan je consequent kwaliteit leveren? Heb je een hotelschool diploma op zak? Wil je ervoor gaan?

Als je telkens “ja” kan zeggen, laat van je horen! Mail ons je cv met foto en overtuig ons met enkele zinnen waarom we jou moeten zien voor een babbel! Vanaf 5 november starten we de gesprekken, dus haast je!

Stuur naar kim.cheyns@creadomus.be, we behandelen kandidaturen tot 5 november!

Design by: Laan Webdesign